LITS, eat ! Carrots & Ginger soup !

Ok I’m not such a huge fan of soup but this one was introduced to us by 2 german couchsurfers we hosted in Mars 2012 and OMG we just wanna eat it every day now. Plus it’s so simple and i mean, minus the crème fraiche, healthy !

For 2 people:

– 400g of carrots
– a tea spoon (big tea spoon for us cause we just love it) of ginger
– a big spoon of crème fraiche

Cut the carrots in small pieces and cook them in about 8 dl of water with the ginger. Cook until the carrots become super smooth so it’s easy to smash them. Put the carrots puré back in with the water and just enjoy !

♥Je ne suis pas vraiment une fan des soupes habituellement, mais nous avons découverte celle-ci grâce à 2 couch surfeuses allemandes, et depuis nous ne pouvons plus nous en passer, en plus, c’est plutôt sain (si on ne prend pas en compte la crème fraiche !)

Pour deux:

– 400g de carottes
– une petite cuillère (ok peut être deux pour nous) de gingembre
– une grosse cuillère de crème fraiche

Couper les carottes en petits morceaux et faire cuire à l’étouffé dans environ 8dl d’eau avec le gingembre. Une fois que les carottes sont bien “molles” les sortir de l’eau et les écraser en purée puis remettre dans l’eau et déguster ! ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s