LITS, eat ! Goat cheese & mushrooms stuffed cannelloni!

No big news here, we LOVE pasta. This is an adaptation of one I found on La Popotte de Manue. Since I don’t eat oignons and älskling won’t even come close to a piece of Roquefort (what a shame it’s soo damn good) I used:

– about 15 cannellonis or just big pastas you can stuff. Be careful so they won’t stick to the pan and break.
– 20 g of butter
– about 400 g of mushrooms
– 75g of goat cheese (or Roquefort)
– a table spoon of persil
– 10cl of crème fraiche
– salt, pepper and olive oil.

Chop the mushrooms in tiny pieces then cook in a big pan with the butter. Cook the pasta separatly.

Once the water of the mushrooms evaporated add the cheese until it melts and mix the whole thing.
Use the mixture to stuff the pasta. Put the pasta in a dish. Add the crème fraiche, persil and olive oil and put in the oven at 160c for about 20 minutes ! YUMMY !

♥Pas de grosse surprise ici, nous adorons les pâtes. Ceci est une adaptation de la recette de La Popotte de Manue. Puisque je ne mange pas d’oignons et qu’älskling refuse d’approcher un morceau de roquefort à moins d’un mètre j’ai utilisé:

– 15 cannellonis ou n’importe quel type de pâtes que vous pouvez “fourrer”.
– 20g de beurre
– environ 400g de champignons
– 75g de fromage de chèvre (ou Roquefort)
– une grosse cuillère de persil
– 10cl de crème fraiche
– sel, poivre et huile d’olive

Emincer finement les champignons et cuire avec le beurre jusqu’à ce que l’eau des champignons ait totalement évaporée. Pendant ce temps, cuire les pâtes. Ajouter le fromage, cuire jusqu’a ce qu’il fonde complètement puis mixer le tout. Fourrer les pâtes. Mettre les pâtes dans un plat, ajouter la crème fraiche, le persil et l’huile d’olive puis mettre au four pendant 20min à 160c. Miam !♥

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