LITS, eat ! Scones !

I just looooove scones. The texture is so yummy ! I used Juliette from Juices And Cakes recipe but exchanged the milk for swedish filmjölk (sourmilk) and used more than 15cl…maybe 30cl.

  • 250g of flour
  • 40g of butter
  • 15 cL of milk
  • a pinch of salt
  • a full tea spoon of baking powder
  • 2 tea spoons of sugar

J’adoooooore les scones et leur yummy texture ! Pour cette fois j’ai utilisé la recette de Juliette Juices And Cakes mais j’ai utilisé du lait caillé suédois à la place du lait:

  • 250g de farine
  • 40g de beurre
  • 15 cL de lait
  • un peu de sel
  • une petite cuillère de levure
  • 2 petites cuillère de sucre

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s