Sauteed Zucchini & Tomatoes with Garlic and Basilic

Since i made zucchini lasagnas ive been looking for zucchini recipes all over, i just love them. Of course, it’s on Pinterest i found this really yummy side dish. 

I used (and add enough for 2 days)

  • 2 tablespoons of olive oil
  • 2 zucchini
  • 2 garlic cloves
  • 3 tomatoes
  • some fresh basilic
  • Salt and pepper

On medium heat put in a pan the olive oil, the zucchinis cut in pieces. Stire often. after about 2 min add the garlic. Then add the pieces of tomatoes, keep stiring. The add the basilic, salt and pepper. 

Image
Depuis que j’ai fait les lasagnes à la courgettes je ne me lasse plus de trouver des recettes ou je peux utiliser ce légume rigolo. Evidemment c’est sur Pinterest que j’ai trouvé la recette de cette petite “salade” chaude.

J’ai utilisé (et en ai eu pour 2 jours):

  • 2 grandes cuillères d’huile
  • 2 petites courgettes
  • de l’ail (selon le gout)
  • 3 tomates
  • Du basilique (selon le gout)
  • Sel et poivre

Dans une poêle faire cuire les courgettes coupées en morceau dans l’huile, en mélangeant bien, au bout d’environ 2 minutes ajouter l’ail, puis les tomates en morceau. Enfin ajouter le basilique, sel et poivre toujours en mélangeant bien.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s