Spinash and Feta frittata

Still in my period where i really try to eat healthy, and tryto avoid carbs in the evening. 

I find inspiration on Pinterest, including this super simple and more importantly super GOOD recipe:

  • 2 eggs plus 8 eggs white
  • 1 tsp olive oil
  • 1/2  chopped onion
  • 1 leek chopped
  • 65g of baby spinach
  • 70g of crumbled feta
  • Some parmesan cheese
  • salt and pepper

In a pan, warm up the oil and add the onion and leek.

Beat all the eggs in a bowl with salt and pepper, the cheeses and baby spinash. Pour in the pan and cook until the bottom part sets. Using a big plate over the pan turn it over to cook the other side. 

Image

Toujours dans ma période “manger sain” et surtout “éviter les glucides le soir” je suis souvent à la recherche d’inspiration sur Pinterest. Et la semaine dernière j’ai trouvé cette recette super rapide mais surtout super BONNE:

  • 2 oeufs plus 8 blanc d’oeufs
  • 1 petite cuillère d’huile d’olive
  • 1/2 oignon emincé
  • 1 poireau émincé
  • 65g d’épinards
  • 70g de feta 
  • Un peu de parmesan
  • Sel et poivre

Dans une poêle, ajouter l’oignon et le poireau à l’huile d’olive. 
Dans un récipient battre les oeufs et ajouter le sel, le poivre, les épinards et les fromages puis ajouter le tout dans la poêle. Cuire jusqu’à ce que le fond se stabilise puis à l’aide d’une grande assiette retourner la Fritatta pour cuire l’autre coté. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s